Hoe sluit je meerdere LED-strips aan op én voeding؟

Meerdere LED-strips aangesloten op én voedingsmethod. Twee dimbare witte LED-strips worden achter elkaar gemonteerd en عبر een controller op én voeding aangesloten. De voeding word verzorgd عن طريق twee voedingspunten. Het is geïnstalleerd omdat de spanningsval van te lange strips het achterste deel van de strip minder helder maakt dan het voorste deel. Vanwege het spanningsverlies هو أقصى حد للوقوف على بعد 12 فولتًا ، يمكن الوصول إليه بطول 5 أمتار. De 24V-versie كان 16,4 قدمًا (5 م) من 32,8 قدمًا (10 م) زيجن ، أفانكيليجك فان هيت القوة الكهربائية لكل طول-إينهيد. De lengte van de strip عبارة عن gerelateerd aan de spning ، stroom en wattage.

Controleer de Lay-out van de installatieconfiguratie.

شريط Hoe installeer je de LED في مكان قابل للتثبيت مع شرائط 16,4 قدم (5 م) و 32,8 قدم (10 م). Controleer de opstelling من تصميم van de buildie volgens de regel van 16,4،32,8 قدمًا من 12،24 قدمًا wanneer ze vanaf én kant wordt gevoed ، de staten dat een lichtbalk van 16,4 V of 32,8 V niet langer dan XNUMX،XNUMX ft of XNUMX قدم متواصلة كان ويركن. Voorbij dit punt zal de lichtbalk الماضي heben van verminderde helderheid van de lichtemitterende diode en stroom overbelasting op de lichtbalk.

Het LED-voedingssnoer verlengen

Voor غير المباشر verlichtingsprojecten binnenshuis هو het echter vaak nodig lichtbalken te installeren die langer zijn dan 16,4،32,8 ft of 4,5،4,5 ft. Bijvoorbeeld، een kamer van 18،90 mx XNUMX،XNUMX m heeft een omtrek van XNUMX m. Hoe stel ik ledstrips in voor deze kamer؟ قم بتطبيق أسلوب العمل على حل المشكلة. Een Standaard installatiemethode gebruikt de hoek van de kamer als voedingspunt، ofwel door een extra stroombron te installeren of door het netsnoer van de bestaande stroombron te verlengen. Waarom de hoek van de kamer gebruiken؟ Omdat LED-strips in de meeste gevallen niet uit zichzelf XNUMX graden kunnen draaien in de hoek van de kamer en moeten gesneden en verbonden door te solderen of met behulp van soldeerloze LED-connectoren.

RGB LED-Stripverlichting stap 2 - لحام شريطي LEDRGB LED-Stripverlichting stap 3 - لحام شريطي LED
قاد قطاع لحام
موصل قطاع الصمام

Spanningsdaling

تم عمل العديد من المسارات المشبوهة على امتداد الثبات. فانه يبدأ في أن يكون هناك مساحة على مدى شريط دي زيك أوبوبت لانجس دي ستريب. De lichtbalk werkt nar behoren totdat de spanningsval wordt opgeteld bij een drempelwaarde. Voorbij de Drempel daalt het helderheidsniveau van de LED zo veel dat het blote oog het niet kan deteren. Hoe langer de strip ، hoe groter de spanningsval. التقى شرائط LED بالأجهزة التي تقابل الفقدان الثابت للحجم الذي يمتد إلى مستوى أعلى في المرجع. يستمر كونستانتي ستروم أباراتين زورجن فور إيين في ستروم فور دي إنجس دي ستريب ، دي لينجتي فان هيت لينت كان 10 م من 20 م زيجن. قم بكتابة شريطية نصية وشريطية من شريط ثابت. Maar zelfs dit type lichtstrip kan een bepaalde bedrijfslengte niet overchrijden vanwege de volgende factoren.

Huidige المبالغة

Omdat LED-strips op een parallelle schakeling werken ، hoopt zich stroom op langs de strip. مقطع Een هو een afschuifbare eenheid. لوحة الدوائر المطبوعة المرنة (FPC) -Karten zijn ontworpen for maximale stroom. Als de strip te lang (te veel functies)، zal de som van de stromen de stroomlimiet overchrijden die de FPC-kaart aankan، wat resulteert in stroom overbelasting. يمكنك الحصول على تفاصيل أكثر من البساط الدافئ لسيارة van de weerstand ، wardoor de LED-strip beschadigd raakt. Daarom is het belangrijk om 12v striplampen te maken met een lengte van 16.4ft (5m).

فيليج أومجان التقى ستروم

Onze stroomgestuurde striplampen zijn ook zo ontworpen dat ze lang genoeg zijn om ervoor te zorgen dat de stroom veilig aankunnen. De verkochte haspels hebben de maximale lengte die kan worden geïnstalleerd for continue gebruik. Als u langer dan beperkt wilt installeren، heeft u extra voedingspunten nodig. Daarom raden we aan om stroom te leveren for elke 5 meter lange 12v-strip die المستمر is geïnstalleerd. Anders zal de overmatige stroom de geleiders op de strip nadelig beïnvloeden.

إضاءة LED على شريط LED

شريط LED من النوع الذي يتم عرضه في سلسلة من الزجاج الشفاف الموجود في سلسلة جزئية في سلسلة فيرسشيلنده كلاين ستروم ، فيرزيجلد في شريط من البلاستيك. De LED-strip heeft de voordelen van een lange levensduur، energiebesparing، milieubescherming، kleurrijk، lage warmteontwikkeling، enz.، Wordt gebruikt in verschillende productie- energiegebieden en is aen opkomende manier van ver.

شريط LED ، omdat de standaard lengte van de laadeenheid 2 متر ، dus de installatie of het onderhoud vervangen. Noodzaak om eerst volgens de vereiste grootte voor de "base"، en dan op zoek naar het dichtstbijzijnde punt op het van de "eenheid Identificatie"، de ochtend met "schaar" gedrukt op de grafische plaats om on. وأيضًا willekeurig snijdt ، snijdt u vanwege de verkeerde locatie het bijbehorende eenheidscircuit aan het einde van de strip af، waardoor het deel van het onderbroken Circuit niet kan werken. Het fenomeen van het einde van de sectie licht niet op. Het resulteert في الديكور verminking.

شريط LED De gelijkstroomvoeding neemt hoofdzakelijk een in de voeding. دي شريط LED يفرغ moet onder gemiddelde normen plus een speciale gelijkrichter voor de led strip، en door de gelijkrichter binnen een "brug stack" zal worden gelijkgericht to ongeveer 220V DC الممتد ، في ضوء شريط LED لا يتغير. إن Hoewel de LED-strip يموت مباشرة هو AC-net هو aangesloten ook gaat branden ، هو de LED-buis in het lint eenrichtingsgeleiding. Alleen in de AC-spanningsgolfvorm van een bepaalde halve cyclus komt overyen met het "polariteit" geleidende werk، en zal dus een meer for hand liggend flikkeringsgevoel product، zodat de LED meer DC-spanning stript.

Als de LED-strip composiet هو عبارة عن وحدة تحكم سائق - dan moet من نوع dan moet het een bepaald type “LED-stripcontroller” zijn. Vertrouw vervolgens op de controller in de eenrichtingsthyristor en andere circuitcomponenten die de gelijkstroomspanning uitvoeren om te bewegen.

Opmerking: Als gevolg van schade aan de controller ، dringend te vervangen ، zoals het negeren van dit punt en willekeurige keuze van de controller ، zal het effect van variatie veroorzaken. يعتبر De "juiste" optie هو أفضل تأثير lichteffect te herstellen.

Sluit de شريط LED بعد العملية محول LED

الأسئلة الشائعة

شريط LED متوازي aansluiting

De lichtbalk هو عبارة عن مزيج من سلسلة van Serie en Serie ، و onderverdeeld في سلسلة DRY في سلسلة en zes. Het vermogen هو afhankelijk van de Specificaties van de lichtkralen ، فوق het algemeen ongeveer 3,3،12V. Vanwege de stroombegrenzende weerstand die tussen de stippen in string is toegevoegd، wordt de lichtbalk routinematig uitgerust met een 3v constante spanningsvoeding (24 sets lichtbalken) en 6V constante spanningsvoeding (XNUMX sets lichtbalken). Het vermogen wordt berekend aan de hand van de lengte van de lichtbalk en de selectedaties van de lichtkralen.

Twee LED-Strips في سلسلة متوازية geschakeld؟

De algemene الممتد من سلسلة van de lichtbalk عبارة عن سلسلة دري 12 فولت ، و 24 فولت ، و 48 فولت ، و afhankelijk van het uitgangsvermogen van uw drive هو hoeveel V. De luslijn speelt de rol van het circuit

ضع الكلمة المناسبة الصحيحة في وضع التشغيل في وضع سلبي على ضوء الشعاع من مصابيح LED-kralen ؛ de puntjes kunnen oplichten. Serieschakeling هي عبارة عن مجموعة متنوعة من الأشياء التي يمكن استخدامها في عمليات الشراء. Een parallelle verbindt verbindt alle positieve klemmen van de lampkralen يموت في een verbindingslijn worden gebruikt. Alle Negatieve Klemmen worden verbonden التقى een andere verbindingslijn. Kies in het algemeen bij hoge voedingsspanning en lage stroom for serieschakeling. Parallelle aansluiting هو عبارة عن ألين geschikt للليثيوم- من بطاريات LED-lampen 4V. سلسلة Er zijn ook- en parallelle verbindingen، zoals een 12V voedingscircuit، meestal 3 of 4 LED's for groep serieverbindingen، en dan المتوازي مع meerdere groepen.

شرائط Hoe LED في "serie" te verbinden

شرائط LED سلسلة aansluiting

شرائط LED مجرفة موازية te schakelen

شرائط LED متوازية

Hoe sluit je de LED lichtgevende woordlijn aan؟ بالتوازي مع سلسلة التشكل؟

أب ماعت gemaakte رسائل lichtgevende يموت بيننين دي وحدة LED worden geïnstalleerd. De voeding هو DC12V. De fabrikant heeft je de-regenbestendige لإلغاء الإيماءة ، die ook 12V moet zijn. Het هو een gelijkstroomvoeding ؛ de verdeelt zich in positief en negatief. Vraag de fabrikant beter om de Tweekleurige lijn van de lichtgevende رسائل Waarin de kleurlijn positief is، weg te laten.

موازية LED مجرفة aan te sluiten؟

LED's هيبين إيجابية وسلبية. Positief aangesloten، dan negatief aangesloten. كما أن الأمر يتعلق أيضًا بـ onderscheid kunt maken tussen positief en negatief: LED wordt teruggekocht wanneer de pin lang en kort is، lang en lang aangesloten، snel en snel aangesloten.

شرائط LED مجرفة aan te sluiten

أشرطة Laagspannings-zachte moeten de twee uiteinden van de lijn verbinden، stijve strips moeten de hoek omslaan om verbinding te maken met de bar، en hoogspanningsstrips moeten dan in het midden worden widegemaakt. نصيحة: de laagspanningsstrip يمكن أن يكون أفضل بالتوازي مع worden geschakeld. De serieschakeling هو te lang en veroorzaakt gemakkelijk spanningsverlies ، وات النتيجة في ongelijke helderheid van de strip.

شريط LED قابل للتثبيت مع وحدة تحكم

تم تركيب شريط إضاءة LED مع مخفتات إضاءة LED
شريط RGB LED يمكن فتحه مع وحدات تحكم RGB

مشاركة:

فيسبوك
تويتر
بينترست
لينكدين:
إينا ليونج

إينا ليونج

الرد آخر

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. 必填 项 已 用*标注

5 × 5 =

en English
X

أحدث المنتجات وأكثرها سخونة في عام 2022

جميع إجاباتك موجودة في التقرير الشهري لـ SANPU ، 2022

اخترنا العناصر الأكثر شيوعًا من أكثر من 1,000 عنصر من عملائنا ، لمساعدتك في العثور على منتج النبيذ.

اسأل عن اقتباس سريع

سوف نتصل بك في غضون يوم عمل واحد ، يرجى الانتباه إلى البريد الإلكتروني الذي يحتوي على اللاحقة "@ smpspower.com".