ما هو اين gelijkstroomvoeding؟

جيليجكستروم

Een gelijkstroomvoeding ، ook well een voeding met bewegende spoel genoemd ، برودكتيرت gelijkstroom. Het bestaat uit wikkelingen die oscilleren tussen hoge en lage energietoestanden. محول Een ، een samenstel van spoelen ، brengt het vermogen على van de primaire spoel naar de secundaire spoel. Bij een wisselstroomvoeding wordt de stroom in een elektrolysecel omgezet in gelijkstroom.

Veel stopcontacten en Apparaten for allerlei soorten Apparaten heben een aanzienlijke ingangsspanning (DC) en kleine uitgangsspanningen (AC)، en je kunt een grote stroom elektriciteit krijgen in de vorm van wisselstromen. Aan de andere kant hebben veel Apparaten die direct op het lichtnet zijn aangesloten een kleine ingangsspanning (DC) en een nog kleinere uitgangsspanning (AC).

هيت omgekeerde geldt ook. كما أنه يوجد أيضًا ناتج من إنتاج الكهرباء من الكهرباء ، سواء كان ذلك في حالة وجود DC-AC. De uitgangsspanning هو DC-AC en niet AC-DC. AC betekent wisselstroom.

جهاز Veel ، vooral klokken ، hebben AC-uitgangen en sommige DC-uitgangen. De stroom vloeit door een grote transformator en wordt vervolgens omgezet in DC-uitgang. قم بتحويل المحادثة إلى gebeurt wanneer het een groot aantal Apparaten moet bedienen. Een klok التقى 5V DC-ingangen heft bijvoorbeeld een 12V AC-uitgang en een kleinere 12V DC-uitgang. Dit moet heel vaak gebeuren als we het horloge willen laten tikken.

Wanneer er wordt verwezen naar de ingangen، worden vaak de DC-ingangen gebruikt. Maar het gebeurt ook wanneer u de AC wilt wilt stromen. Deze staan ​​bekend als de DC-ingangen. Het is de AC die door de grote Converter stroomt ، die deze omzet in DC. Het is een proces in twee stappen en de AC-uitgang هو AC-DC. Deze methode wordt de محول genoemd. هناك العديد من الأجهزة التي تعمل بالتيار المتردد والتي تم إنشاؤها على نطاق واسع في DC-uitgangen.

في het geval van de klokken هو de AC vaak aangesloten op de DC-ingangen. Dit هو echter niet altijd nodig. Vaak kunnen de kleine klokken de AC-ingangen en de AC-uitgangen leveren. Deze methode kan het elektriciteitsverbruik aanzienlijk verminderen. Er Zijn ook Veel AC-Apparaten Die Zonder Transformator kunnen werken. Ze worden directe aandrijvingen genoemd. Deze AC-Apparaten worden ook wel eenvoudige stroomapparaten genoemd. Dit komt omdat de AC direct door de Apparaten stroomt. De DC-Apparaten Zijn Degenen Die Een Transformator nodig hebben om de elektriciteit te laten stromen.

Gelijkstroom من gelijkstroom هو أنه تم إنشاء بيانات الطاقة الكهربائية في كلمة عامة باللغة الإنجليزية. Alle AC-DC-voedingsproducten heben gelijkrichters ingebouwd en transformatoren om de spanningsgraden waar nodig te verhogen of te verlagen. Gelijkrichters zijn de onderdelen in voedingen die de stroom van de airconditioner omzetten in gelijkstroom.

وات betekent 12V gelijkstroom؟

12V هو دي eerste فان دري جيتالن في een getal. Dit is de munteenheid die uw Apparaten gebruiken. هذه التطبيقات الإلكترونية هي عبارة عن محول أنجسلوتن يعمل في محول كهربائي بجهد 12 فولت.

وات gebruikt een 12V DC يفرغ؟

يمكنك الحصول على إفادة بجهد 12 فولت تيار مستمر. هيت بريمير جيبرويك هو هيت ليفرين فان إنرجي آن إلكترونيش للأجهزة. Het wordt gebruikt om alle Apparaten in uw Huis، kantoor، winkel of fabriek van Stroom te voorzien.

ما هو محول تيار مستمر 12 فولت؟

Misschien heb je de naam van dit gezien المنتج في winkels عبر الإنترنت من Boeken. Het zet 12V gelijkstroom van een batterij of een zonne-PV-systeem om in gelijkstroom.

Waarom wordt DC niet في ووينجين gebruikt؟

Veel mensen stellen nog steeds die vraag: waarom wordt DC in huizen gebruikt؟ Het antwoord بسيط: DC betekent gelijkstroom. Het هو DC om de veiligheid te garanderen. Als u in uw huis wisselstroom nodig heeft، moet u wisselstroom gebruiken in plaats van gelijkstroom. De meest voorkomende keuze هو natuurlijk het tradele middel: elektriciteit.

12V voeding يموت نحن heben:

Als je 12V DC nodig hebt، wil je misschien de hoogspanning، de 800 milliampère-modellen، die de 12V DC-voedingen zijn met interne zekeringen en die slechts 50mA stroom aankunnen. Ze worden meestal gebruikt in industriële toepassingen، zoals computer، of als Back-up stroombron in uw werkplaats. دي 12V AC-modellen مع جهد التيار الكهربائي komen echter voor en hebben een enkel stopcontact en u kunt er elke ingang op aansluiten. تعتبر Een versie van 220 milliampère de laagste beschikbare وتمتد بكلماتها في معظم الأحيان في zoals gloeilampen.

Al onze voedingen werken gegarandeerd op elke locatie. Ze zijn getest في verschillende toepassingen ، و van auto tot mobiel ، و van huis tot schuur ، و en ze hebben allemaal probleemloos gewerkt. Ze zijn ook getest en goedgekeurd voor gebruik buitenshuis، op zee en ondergronds.

De meeste van onze المنتج zijn volledig omsloten voor bescherming tegen alle risico's die contact met elementen van buitenaf inhouden. Er zijn veel redenen waarom u voor een ondergrondse stroomvoorziening zou willen gaan، en de belangrijkste is dat u de zaken stil wilt houden. Elektriciteit kan ingewikkeld zijn en een slecht uitgevoerde inzameling kan schadelijke uitloging van bijproducten veroorzaken، wat zeer gevaarlijk kan zijn. Elke ruisonderdrukking die u kunt krijgen، is aen groot voordeel om het up to a min te beperken. إن إبداء صوت فان إن أونديرغروندس هو إبطال مفعول الحجاب الحاجز ، أومدات يو ديزي نيت كونت غيبرويكين زوندر إين آردجليدير.

نحن نتعامل مع المنتجين في أوروبا في zelfs sommige internationale zendingen. De meeste van onze benodigdheden zijn getest en goedgekeurd voor gebruik binnenshuis en op natte locaties، en dan kunnen we ze ook verzenden voor 'buiten' gebruik، zelfs als het een natte opstelling betekent.

جميع المواقع التي تم العثور عليها في مكانها الصحيح ، سترومبرون فور أو هويس ، وكابينة الكابينة ، موقع كايك دان أوب أونز إن معاك أو كووز من اختيارك.

مشاركة:

فيسبوك
تويتر
بينترست
لينكدين:
إينا ليونج

إينا ليونج

الرد آخر

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. 必填 项 已 用*标注

6 - 1 =

en English
X

أحدث المنتجات وأكثرها سخونة في عام 2022

جميع إجاباتك موجودة في التقرير الشهري لـ SANPU ، 2022

اخترنا العناصر الأكثر شيوعًا من أكثر من 1,000 عنصر من عملائنا ، لمساعدتك في العثور على منتج النبيذ.

اسأل عن اقتباس سريع

سوف نتصل بك في غضون يوم عمل واحد ، يرجى الانتباه إلى البريد الإلكتروني الذي يحتوي على اللاحقة "@ smpspower.com".