ما هو صوت خط الشعر فيرسشيل بصوت عالٍ؟

Elektronische producten worden steeds sneller bijgewerkt ، في مجموعة مع elektronische groene belangenbehartiging ، zodat elektronische producten meer aandacht besteden aan energie-efficiëntie، groene milieubescherming. Daarom هو enerzijds het pakket kleiner gemaakt في de voeding van de lineaire spanningsregelaar ، التقى een lager energieverbruik. Aan de andere kant، verhoog de ontwikkeling van schakelvoedingstechnologie om het stroomverbruik van de bron op te lossen، om de groene schakelvoedingsproducten te bereiken.

Werkingsprincipe van Lineaire إفراغ:

مخطط Dit هو إبداء الإعراب عن مبدأ فان دي لاينير. De foutversterker in de grafiek om het feedbacksignaal wide te leggen dat wordt gebruikt om het MOSFET-poortsignaal (kristaltransistor) te Regelen، door de stroom die door de transistor vloeit te regelen om de spanningsval van de aanpassingsbuis te st verwerer ، dus dit voeding wordt ook wellظيفة التعبير genoemd.

Werkingsprincipe van Schakelende معارضة:

مخطط Dit toont:

Schakelende يعرب عن الرسم التخطيطي werkingsprincipe. De foutversterker in de grafiek wordt gebruikt om het feedbacksignaal op te vangen for het regelen van het poortsignaal van MOSFET (kristaltriode) Q1 om het schakelen van Q1 te regelen. Door de schakelaar van Q1 te bereiken، werken Lo en Co energieopslag om een ​​stabiele uitgangsspanning te garanderen. Q1 werkt in de uitschakel- of verzadigingstoest and op dit punt in de afbeelding، dus deze weding wordt een schakelende voeding genoemd.

Lineaire ينفخ في schakelende يفرغ

De instelbuis van de lineaire voeding werkt in de versterkingstoestand. Het heeft een grote warmteontwikkeling، een laag rendement en een groot koellichaamvolume. Tegelijkertijd vereist het ook hetzelfde كبير الحجم المتكرر المحول الخطي أيضًا لإبداء صوت van Meerdere uitgangsspanningsvolumes nog belangrijker zal zijn.

Schakelende voedingsregelbuis werkt in de verzadigings- / afsnijtoestand ، Warmteopwekking هو klein ، hoog rendement ، محول grootvolume om te besparen. Maar de DC-uitgang van de schakelende لإبداء صوتها من أجل الحصول على rimpel ، die de uitgangszijde kan verbeteren met een spanningsregelaardiode. Bovendien zal de schakelende voeding een aanzienlijke piekpulsinterferentie genereren، dus het ring moet worden aangesloten in serie met magnetische kralen om te verbeteren. Er zijn niet zoveel nadelen aan lineaire voeding ، en de rimpel kan klein zijn.

اختلف

Allereerst zijn het beide voedingen die binnen de nominale Specaties een stabiele الممتد من stroom aan de belasting leveren. Maar ze hebben verschillende middelen om het doel te bereiken. Het aanpassingsbereik هو ook niet helemaal hetzelfde.

Het werkingsprincipe van lineaire voeding هو eenvoudig. Het kan zijn werkproces gelijkstellen aan een instelbare weerstand، en het deel van de spanning de vereiste boven de vereiste الشاملة wordt omgezet in warmte wanneer het wordt tegengehouden en verbruikt. Het is alsof je een tafel van tien personen maakt als er maar een menu for één persoon is. De lineaire stroomvoorzieningsbenadering is om negen te vinden om te helpen eten. Daarom ، hoe groter de step-down ، hoe lager de efficiëntie ، hoe groter de verspilling.

Dus de lineaire voeding is niet geschikt for hoogspanningsverschilcircuits en kan alleen naar beneden، niet naar boven. Omdat de الترانزستورات في deze التي تنفجر في خط مستقيم تم تشغيله في plaats van في de schakeltoestand ، هو إخراج soepel en schoon zonder harkenischen. Geen interferentie met de belasting is meer geschikt for precisieapparatuur.

Voordelen van Schakelende يصرح:

Het belangrijkste voordeel van schakelende voeding is een hoog rendement، dus het is meer geschikt for hoogspanningsverschillen en hoge vermogens. كما هو الحال مع التناظرية فان إين بانكيت جيبروكت ، ووردت دي هوفيلهيد voedsel automatisch aangepast aan het aantal personen op het menu. Er zijn een paar mensen om de maaltijden van een paar mensen te doen، zal niet worden verspild.

De Naam wordt schakelende voedingsapparaten in de schakeltoestand werken، wat de sleutel is to het hoge rendement. Mensen بيسسبريكين Meestal hoe ze elektriciteit kunnen besparen. Sommige mensen antworden het meest: je hoeft het meeste niet te bewaren! Dit zou een gok- en flirtwoord zijn geweest ، maar de schakelende voeding هو volgens dit Principe ontwikkeld. Het gebruikt afwisselend de volledige geleiding en volledige afsnijding van de twee toestanden، in tegenstelling to de lineaire voing alls een grote weerstand op een moment van Constant verbruik van "overtollig" vermogen.

De schakelende يعبّر عن ارتفاعات كبيرة في الوقت الحاضر نحن نواجه tijdens geleiding en geen energieverbruik tijdens uitschakeling، dus heeft een zeer hoog rendement. Dit Circuit gebruikt verschillende tijden (dwz inschakelduur) om de aan- en uitschakeling aan te passen om extra energieoverdracht te bereiken. Vanwege deze aan / uit-Frequencyie van tienduizenden keren per seconde، kan de transformator in de voeding erg klein worden gemaakt، waardoor de miniaturisatie van de grootte van de voeding wordt bereikt، terwijl ook de schakelende voeding kan worden stapebru . Het is momenteel de meest gebruikte voeding.

Nadelen van schakelende يصرخ

Het nadeel van schakelende voedingen هو echter ook duidelijk: het grote aantal harmischen dat wordt gegenereerd door het schakelproces van eindbuizen. إن الباب المتكرر في الطيف المعقد هو كل شيء يتم ترشيحه. Deze interferenties kunnen worden verspreid، de draad kan ook naar de ruimte worden uitgestraald، dus de externe interferentie is ernstig en nu bijna een publiek gevaar.

Schakelende يعبر عن ارتفاع niet de hoofdtransformator، gelijkstroom gelijkstroom، en dan via de stroomschakelaar buis بشكل متكرر التنحي. يُعد إبطال الخطوط الخطية نتيجة لمحوّل التحويل. إن Het Principe van de Twee voedingen هو أيضًا هيت oude soort grote en omvangrijke koperdraadlasmachine en nu een kleine en goedkope lasmachine. Tegelijkertijd moet de lineaire voeding een grote hoofdtransformator hebben om af te treden en het benodigde vermogen te bereiken. Toch levert het stroom zonder pulsen، wat het voordeel dat het geschikt is for elektronische velden zoals computervoedingen. استمر في تشغيل جهاز الكمبيوتر الخاص بك.

Het kan echter niet zeggen dat schakelende voeding verschrikkelijk هو. Het vermindert drastisch de kwaliteit van de transformator en het hoge rendement van elektrische convertie، dus sommige industriële gebieden zijn zeer geschikt for deze schakelende voedingen، zoals de IGBT-buis-tigbooglasmachine.

Natuurlijk gebruiken veel dingen nu ook de voordelen van Lineaire voeding en schakelende voeding geïntegreerd in de voeding، en bijvoorbeeld krachtige computervoeding، om de efficiëntie van hogere elektrische convertie verbeteren، met verander verbeteren التقى het gebruik van transformatoren en condensatoren.

مشاركة:

فيسبوك
تويتر
بينترست
لينكدين:
إينا ليونج

إينا ليونج

الرد آخر

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. 必填 项 已 用*标注

1 × 1 =

en English
X

أحدث المنتجات وأكثرها سخونة في عام 2022

جميع إجاباتك موجودة في التقرير الشهري لـ SANPU ، 2022

اخترنا العناصر الأكثر شيوعًا من أكثر من 1,000 عنصر من عملائنا ، لمساعدتك في العثور على منتج النبيذ.

اسأل عن اقتباس سريع

سوف نتصل بك في غضون يوم عمل واحد ، يرجى الانتباه إلى البريد الإلكتروني الذي يحتوي على اللاحقة "@ smpspower.com".